Translate

28 Nisan 2013 Pazar


Notes on Life Pro v6.1 APK


                                                         Hayatın değerli anları Toplama!


Hayat Pro ile ilgili notlar  play.google.com.notesOnLife
Son olarak Android cihazlar için uygulama günlük iyi yaşam 
hayatın değerli anlarını Toplama Biz duygularımızı ifade etmek Facebook üzerinden olan; tutmak için Twitter kullanma duygusal insanlar ile iletişim kurar. Bu yüzden bizim yaşam değerli anları toplamak için kullandığınız? Hayat cazip bir yaşam notları içine yaşam değerli anları toplamak ve dönüşümü ile ilgili not.

  • Heyecan verici bir yolculuğa kaydetmek ve göstermek için nasıl?
  • Nasıl günlük işleri ve ilham basit ve etkili kurtarmak için?
  • Bir partinin unutulmaz anlar düzenlemek ya da arkadaşının kelimeleri dokunmadan nasıl?
  • Nasıl uygun olan her zamanda bir hafta sonu alışveriş listesi oluşturmak için?
  • Nasıl için ilginç büyüyen dergi oluşturmak için bebek ?
  • Eğlence için fikir ve duygularını ifade etmek için doodle nasıl kullanılır?
Ilginç dergi için hayatınızı dönüştürmek için çok iyi yaşam günlük uygulaması! dört ana Fonksiyonlar Foto NotSketch Not Listesi Not Zengin Medya Notlar Bir Zengin medya notları it `kolaylıklar ve eğlenceli bu yana, bir kağıt not defteri daha iyidir. Zengin medya notlarda 50'den fazla şekil ve semboller vardır. Eğer beklendiği gibi fotoğraf, dekorasyon ve kompozit notlarınızı ekleyebilirsiniz.  




Otomatik olarak yuvalama Fotoğraflarınıza şablonları kullanarak ve sadece bir üretmek için 5 saniye sürer güzel fotoğraf albümü / Fotoğraf kitap. Seçim için Fotoğraf Not 30'dan fazla fotoğraf filtreleri ve aynı zamanda ilginç süsler ya da üzerinde unutulmaz kelimeleri yazma ile dekore edebilirsiniz.


Kağıt, bir parça çizmek için fotoğraf veya şablon, kalem, kalem ya da vardır renkli Sketch Not seçim için kalem. Bu hayat ile ilgili notlar tüm fikirlerinizi ve duyguları ifade etmek için hızlı ve kolay yoludur.


Şunları yapabilirsiniz yazmak üzerine, karalamak ve götürmek için listeleri hakkında bilgi tasarruf ev geliştirme mağazası , tasarruf mağaza, zanaat mağaza veya pazar.


Eğer her şeyi kadar basittir yazmak ve bir kağıt parçası üzerine karalamak. Zengin medya notları ile, yazınızı görmek için sürpriz olacak ve karalama bir kağıt parçası üzerinde yapmak daha güzel olduğunu.

Özellikler:

Güzel şablonları kullanıma hazırdır
albümü şablonları, günlük şablonları, dokuz kafes günlük, kroki şablonları, alışveriş şablon, Yapılacaklar listesi şablonu vardır Takvim şablonu kullanıma hazır.

Sihirli kalem yazınızı optimize için 
Özellikle kendi el yazısı ile, dergi gibi o zaman `t firmamızdan Sihirli Kalem teknoloji icadı ile yanlış gidebilir ve yazınızı optimize etmek ve etkileyici karalama olabilir. Sihirli Kalem size izin verir sadece yazmak daha hızlı, ama aynı zamandayazmak güzel her zamankinden daha.

Güçlü ve kroki fonksiyonu kolay kullanımlı 
Miras ve Yaşam Samsung S Pen `ın kroki yeteneği, Notlar genişletilmiş sadece kalem, farklı türü sunar renkleri , her türlü kalınlığı kalem, aynı zamanda kağıt ve fotoğraf üzerine çizim ve eğlenceli artırır.

Notelet: Yaşam ile ilgili notlar icadı 
Notelet birçok güzelleştirmek gelen tarih ve stilini ayarlamanızı sağlar takvim ekranda parmak ile.

zengin medya kompozisyonu Özgürlüğü
şablonlar kendi stil oluşturmak istiyorsanız, zengin medya kompozisyon özgürlüğü yararlanmak zorunda. Farklı metin kombinasyonları, el yazısı, fotoğraf, kroki, dekorasyon ve özel tasarım şekil kullanın. Handy Not seviyorsanız, Life ile ilgili notlar gibi olacak eğlence ihtiyaçlarını karşılamak için, hayat ile ilgili notlar Handy Not işlevselliğini en miras ve fotoğraf işleme ekleyerek, kroki ve diğer birçok içine eğlenceli özellikleri. Hatırlatma: az 3.8 inç boyutunda ekran ve daha düşük 800x480 cihazlar için desteği yok.


Hayat ile ilgili notlar bir kız kardeşi sürümü Handy Not; hangi GÜN kampanya SERBEST için aday olmuştur AmazonApp Store. Handy Not ile karşılaştırmak, hangi, eğlence hayat hakkında daha fazla Life on odak ilgili notlar daha fazla iş odaklı.



Bu sürümde neler bulunuyor: (Güncelleme: 19.Nis 2013),
  • Bırak kutusu ile senkronize iyileştirilmesi
    • Sync API kullanarak Uygulama Pro koruma hataları düzeltmek
    • uzun süren yüklemek hata düzeltmek
    • uzun canlı uygulamada bellek hatası dışında düzeltmek
  • Ek yazı tipleri ve metin için yazı
Gerekli Android O / S:  2.3.3 +

Ekran:
 
 
 


Indir  :  27MB APK

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Powered By Blogger